HTML

Receptek rekord mennyiségben egy helyen

Címkék

befőtt (1) borjú (1) csirke (4) desszert (5) dzsem (1) egyszerű (2) egytál (1) francia (1) grill (1) hal (1) hideg (2) köret (5) leves (3) marha (1) mártás (1) pörkölt (1) saláta (4) sertés (1) sütemény (5) tojás (1) torta (2) vad (5) vega (1) vegetáriánus (12) vörösboros (1) zeller (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Virslisaláta

2011.02.01. 11:48 privatchef


Virslisaláta
 

 Hozzávalók:
4-5 virsli,
20 dkg krumpli,
20 dkg sárgarépa,
 20 dkg zöldborsó,
 1 fej vöröshagyma,
1 dl majonéz,
1 dl tejföl,
vegeta, mustár, őrölt bors, só,
fél citrom reszelt héja és leve

Elkészítés:

A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, 1 cm-es kockára vágjuk és annyi vegetás vízben, amennyi ellepi, feltesszük főni a következő sorrendben: sárgarépa, krumpli, zöldborsó. (Akkor tesszük a vízbe a következő zöldséget, ha félig megfőtt, ami már benne van.)
Ha a zöldségek megfőttek, 1 percre a karikára vágott virslit is beletesszük, aztán leszűrjük, langyosra hűtjük és összekeverjük az apró kockára vágott, lesózott hagymával.
Ráöntjük a tejfölt és majonézt, elkeverjük, majd ízesítjük sóval, borssal, citomlével és citromhéjjal. Teljesen hidegen tálaljuk.
 

Szólj hozzá!

Címkék: saláta

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr942630226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása