HTML

Zellerleves pirított zsemlekockával 2-3 személyre

2011.02.01. 11:38 privatchef

Zellerleves pirított zsemlekockával  2-3 személyre

30 dkg zeller
2 dl tejföl
2 evőkanál liszt
1 zsemle
zellerzöld
őrölt bors


A megtisztított, felkockázott zellert főzd puhára 8 dl csontlében,
vagy sós vízben. Adj hozzá finomra vágott zellerzöldet és borsot is.
 A tejfölből és a lisztből készíts habarást és ezzel sűrítsd be a
levest. (Ha kell, még adj hozzá sót.) A felkockázott zsemlét sütőben
pirítsd meg. Tálaláskor szórj zsemlekockákat és finomra vágott
zellerzöldet a leves tetejére.
 

Szólj hozzá!

Címkék: leves

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr22630190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása