HTML

Töltött paradicsom

2011.02.01. 11:27 privatchef


    
Töltött paradicsom   


Hozzávalók:


Öt megfelelően nagy paradicsom,
Egy nagyobb fej hagyma,
Harminc dekagramm darált hús,
Három fej gomba,
Egy evőkanál kukoricaliszt,
Két evőkanál szójamártás,
Egy evőkanál cherry,
Két evőkanál víz
Előkészítés: a megtisztított gombát egészen apróra vágjuk vagy megdaráljuk. A paradicsomot félbevágjuk, húsukat kivájjuk. A hagymát fölaprítjuk, a vizet és a kukoricalisztet jó alaposan, csomómentesre keverjük.
Főzés: serpenyőben olajat forrósítunk, megbarnítjuk benne a hagymát, hozzáadjuk a darált húst, és négy percig sütjük. Ekkor kerül bele a gomba, a szójamártás és a cherry. Három perc után hozzáadjuk a paradicsom húsát és a kukoricalisztkeveréket.
Az átsült tölteléket a paradicsomfelekbe rakjuk, az egészet előmelegített sütőben, kis lángon körülbelül egynegyed óra alatt átsütjük.
 


 
   

Szólj hozzá!

Címkék: vegetáriánus

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr372630156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.