HTML

Uborkasaláta

2011.02.01. 11:28 privatchef


 
    
Uborkasaláta   



Hét-nyolc darab, eltenni való uborka
Egy sárgarépa
Négy pirosretek
Egy evőkanál ecet
Két evőkanál szójamártás
Egy evőkanál cukor
Egy deciliter víz
Az uborkákat jól megmosva előbb félbevágjuk, majd a feleket hosszában negyedeljük, így négy csíkot kapunk. A répát megtisztítjuk, lereszeljük, a retkekből virágokat csinálunk, az egészet elrendezzük egy tálon. A vizet, ecetet, szóját, cukrot összekeverjük - igen érdekes ízű salátaöntet lesz belőle.
 
   

Szólj hozzá!

Címkék: saláta

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr512630157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.