HTML

Receptek rekord mennyiségben egy helyen

Címkék

befőtt (1) borjú (1) csirke (4) desszert (5) dzsem (1) egyszerű (2) egytál (1) francia (1) grill (1) hal (1) hideg (2) köret (5) leves (3) marha (1) mártás (1) pörkölt (1) saláta (4) sertés (1) sütemény (5) tojás (1) torta (2) vad (5) vega (1) vegetáriánus (12) vörösboros (1) zeller (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Vargányás hús csigák..

2011.02.01. 12:06 privatchef


Vargányás hús csigák..
Hozzávalók: 8 szelet őzcombból, 1 fej vöröshagyma,20 dkg friss vargánya
gomba,só, törött bors, bazsalikom,1 dl olaj, 1 egész tojás, 5 dkg margarin,
1 dl vörösbor,reszelt szercsendió..
A húst egyforma szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, mindkét oldalán besózzuk.
A hagymát apróra vágjuk, olajban piritani kezdjük , majd hozzáadjuk a
felszeletelt gombát.Sózzuk, borsozzuk , saját levében puhára pároljuk.
Zsiradékjára sütjük és ráöntjük a felvert tojást. Bazsalikommal izesitjük és
kemény rántottának sütjük
Kihülés után, rákenjük a szeletekre   felgöngyöljük, fehér cérnával
átkötjük.
A  tekercseket forró margarinon  hirtelen elősütjük, állitva egymás mellé
rendezzük.
1 dl vörösbort aláöntve puhára pároljuk.
Amikor elkészült a cérnát lebontjuk, tálra szedjük és melegen tartjuk
tálalásig.
A visszamaradt lében párolt zöldséget készitünk köretnek. amit
szerecsendióval izesitünk Lehet borsó, fehér és sárgarépa, brokolli stb.
Tálalásnál a tál közepére halmozzuk a párolt zöldséget , körbe rakjuk a hús
szeleteket és burgonyapürével kináljuk.
A fözéshez használt testes vörösbort kinálunk  hozzá.

Szólj hozzá!

Címkék: vad

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr52630298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.