HTML

VIRSLI SAJTTAL, SZALONNÁVAL

2011.02.01. 11:49 privatchef

VIRSLI SAJTTAL, SZALONNÁVAL 

Egy virslit vágj be jó mélyen hosszában, a résbe fektess egy sajtcsíkot (alá esetleg kenhetsz egy kis paprikakrémet is), majd az egészet göngyöld be vékony füstöltszalonna-szeletbe (a rögzítésnél segíthet egy-két fogpiszkáló), végül helyezd rostélyra.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: egyszerű

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr442630231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.