HTML

Receptek rekord mennyiségben egy helyen

Címkék

befőtt (1) borjú (1) csirke (4) desszert (5) dzsem (1) egyszerű (2) egytál (1) francia (1) grill (1) hal (1) hideg (2) köret (5) leves (3) marha (1) mártás (1) pörkölt (1) saláta (4) sertés (1) sütemény (5) tojás (1) torta (2) vad (5) vega (1) vegetáriánus (12) vörösboros (1) zeller (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Zellerleves pirított zsemlekockával 2-3 személyre

2011.02.01. 11:38 privatchef

Zellerleves pirított zsemlekockával  2-3 személyre

30 dkg zeller
2 dl tejföl
2 evőkanál liszt
1 zsemle
zellerzöld
őrölt bors


A megtisztított, felkockázott zellert főzd puhára 8 dl csontlében,
vagy sós vízben. Adj hozzá finomra vágott zellerzöldet és borsot is.
 A tejfölből és a lisztből készíts habarást és ezzel sűrítsd be a
levest. (Ha kell, még adj hozzá sót.) A felkockázott zsemlét sütőben
pirítsd meg. Tálaláskor szórj zsemlekockákat és finomra vágott
zellerzöldet a leves tetejére.
 

Szólj hozzá!

Címkék: leves

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr962630190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.