HTML

Receptek rekord mennyiségben egy helyen

Címkék

befőtt (1) borjú (1) csirke (4) desszert (5) dzsem (1) egyszerű (2) egytál (1) francia (1) grill (1) hal (1) hideg (2) köret (5) leves (3) marha (1) mártás (1) pörkölt (1) saláta (4) sertés (1) sütemény (5) tojás (1) torta (2) vad (5) vega (1) vegetáriánus (12) vörösboros (1) zeller (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Zöldség dzsuvecs

2011.02.01. 11:36 privatchef

Zöldség dzsuvecs




Hozzávalók


   
. 400 g kelvirág (karfiol)
. 200 g vöröshagyma
. 400 g paradicsom
. 500 g burgonya
. 1 csomó zöldpetrezselyem
. 4 dl tejföl
. 300 g zöldpaprika
. só, orölt bors, olaj


Elkészítése

A zöldségeket megtisztítjuk. A karfiolt rózsáira szedjük, a többit karikára, a zöldpetrezselymet apróra vágjuk. Tuzálló tálat olajjal kikenünk, az elokészített zöldségféléket soronként váltva rétegezzük, sózzuk, borsozzuk, a tejföllel meglocsoljuk. Tetejére mindig tejföl kerüljön. Lefedve, elomelegített sütoben készre sütjük, forrón tálaljuk. Külön adhatunk hozzá ízesített tejfölt.



 

Szólj hozzá!

Címkék: vegetáriánus

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr822630184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.