HTML

Receptek rekord mennyiségben egy helyen

Címkék

befőtt (1) borjú (1) csirke (4) desszert (5) dzsem (1) egyszerű (2) egytál (1) francia (1) grill (1) hal (1) hideg (2) köret (5) leves (3) marha (1) mártás (1) pörkölt (1) saláta (4) sertés (1) sütemény (5) tojás (1) torta (2) vad (5) vega (1) vegetáriánus (12) vörösboros (1) zeller (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Zöldséges, rizses csirke - Japán

2011.02.01. 11:31 privatchef

Zöldséges, rizses csirke - Japán
Hozzávalók: 1 nagyobb csirke, 0.8 dl szójaszósz, 2 evőkanál cukor, 4
evőkanál olaj, 20 dkg mosott, felszeletelt gomba, 1 fej szeletelt
hagyma, 1.5 dl csirkehúsleves, 25 dkg főtt vagy konzerv zöldborsó, 6
tojás felverve, 20 dkg főtt rizs; A csirke bőrét húzzuk le, csontozzuk ki
és vágjuk apró darabokra. A szójaszószból és cukorból készítsünk
páclevet és pácoljuk benne a húst 30 percig. Forró olajban pároljuk
meg a csirkedarabokat 5-6 percig, adjuk hozzá a gombát, hagymát és
pároljuk további 2-3 percig. Öntsük rá a levest, zöldborsót, és a
maradék páclevet. Takaréklángon főzzük még 2 percig. Végül öntsük rá
a tojást és kavarjuk, amíg lágy rántotta kinézete lesz. A rizst osszuk
szét 4 tálkába, tetejére öntsük a csirkés zöldséget és tálaljuk.

 

Szólj hozzá!

Címkék: csirke

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr822630164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.