HTML

Zsázsa krémleves

2011.02.01. 11:24 privatchef


Egy fej apróra vágott vöröshagymát kevés vajon üvegesre piritunk.
Hozzáadunk egy marék frissen vágott zsázsát, majd felöntjük 6 dl
húslevessel.
Néhány perc forralás után egy evőkanál ételkeményítőt adunk hozzá,
amit elkevertünk kevés hideg tejjel.
Sóval, borssal  ízesítjük, majd kissé lehűtjük.Összeturmixoljuk.
2 dl sűrű tejszínnel dúsítjuk.
Piritott kenyérkockával , vagy apróra vágott bulátával kináljuk.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr232630140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.