HTML

Receptek rekord mennyiségben egy helyen

Címkék

befőtt (1) borjú (1) csirke (4) desszert (5) dzsem (1) egyszerű (2) egytál (1) francia (1) grill (1) hal (1) hideg (2) köret (5) leves (3) marha (1) mártás (1) pörkölt (1) saláta (4) sertés (1) sütemény (5) tojás (1) torta (2) vad (5) vega (1) vegetáriánus (12) vörösboros (1) zeller (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Zsázsa krémleves

2011.02.01. 11:24 privatchef


Egy fej apróra vágott vöröshagymát kevés vajon üvegesre piritunk.
Hozzáadunk egy marék frissen vágott zsázsát, majd felöntjük 6 dl
húslevessel.
Néhány perc forralás után egy evőkanál ételkeményítőt adunk hozzá,
amit elkevertünk kevés hideg tejjel.
Sóval, borssal  ízesítjük, majd kissé lehűtjük.Összeturmixoljuk.
2 dl sűrű tejszínnel dúsítjuk.
Piritott kenyérkockával , vagy apróra vágott bulátával kináljuk.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr292630140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.