HTML

Vargányás hús csigák..

2011.02.01. 12:06 privatchef


Vargányás hús csigák..
Hozzávalók: 8 szelet őzcombból, 1 fej vöröshagyma,20 dkg friss vargánya
gomba,só, törött bors, bazsalikom,1 dl olaj, 1 egész tojás, 5 dkg margarin,
1 dl vörösbor,reszelt szercsendió..
A húst egyforma szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, mindkét oldalán besózzuk.
A hagymát apróra vágjuk, olajban piritani kezdjük , majd hozzáadjuk a
felszeletelt gombát.Sózzuk, borsozzuk , saját levében puhára pároljuk.
Zsiradékjára sütjük és ráöntjük a felvert tojást. Bazsalikommal izesitjük és
kemény rántottának sütjük
Kihülés után, rákenjük a szeletekre   felgöngyöljük, fehér cérnával
átkötjük.
A  tekercseket forró margarinon  hirtelen elősütjük, állitva egymás mellé
rendezzük.
1 dl vörösbort aláöntve puhára pároljuk.
Amikor elkészült a cérnát lebontjuk, tálra szedjük és melegen tartjuk
tálalásig.
A visszamaradt lében párolt zöldséget készitünk köretnek. amit
szerecsendióval izesitünk Lehet borsó, fehér és sárgarépa, brokolli stb.
Tálalásnál a tál közepére halmozzuk a párolt zöldséget , körbe rakjuk a hús
szeleteket és burgonyapürével kináljuk.
A fözéshez használt testes vörösbort kinálunk  hozzá.

Szólj hozzá!

Címkék: vad

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr792630298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása