VIRSLI SAJTTAL, SZALONNÁVAL
Egy virslit vágj be jó mélyen hosszában, a résbe fektess egy sajtcsíkot (alá esetleg kenhetsz egy kis paprikakrémet is), majd az egészet göngyöld be vékony füstöltszalonna-szeletbe (a rögzítésnél segíthet egy-két fogpiszkáló), végül helyezd rostélyra.
VIRSLI SAJTTAL, SZALONNÁVAL
2011.02.01. 11:49 privatchef
Szólj hozzá!
Címkék: egyszerű
A bejegyzés trackback címe:
https://mindenrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr772630231
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.