HTML

Receptek rekord mennyiségben egy helyen

Címkék

befőtt (1) borjú (1) csirke (4) desszert (5) dzsem (1) egyszerű (2) egytál (1) francia (1) grill (1) hal (1) hideg (2) köret (5) leves (3) marha (1) mártás (1) pörkölt (1) saláta (4) sertés (1) sütemény (5) tojás (1) torta (2) vad (5) vega (1) vegetáriánus (12) vörösboros (1) zeller (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Vaddisznóragú

2011.02.01. 12:09 privatchef

Vaddisznóragú
75 dkg húsra ráöntünk 2,5 dl fehérbort, 2,5 dl vizet és 2 ek fehérborecetet,
beleteszünk 1 babérlevelet, 1 ágacska kakukkfüvet, frissen őrölt borsot,
valamint 1 szegfűszeggel megtüzdelt hagymát. Befedjük és egy éjszakára a
hűtőszekrénybe tesszük. Másnap a húst kiszedjük a léből és leszárogatjuk.
Serpenyőben megforrósítunk 0,5 dl olajat, és a húst szép barnára pirítjuk
rajta. Felöntjük a páclével és lassú tűzön másfél-két órán át főzzük, ezután
kiszedjük a léből. Közben felszeletelünk 25 dkg megmosott vargányát és egy
másik serpenyőben 0,2 dl olajon hirtelen lepirítjuk. A vadhús visszamaradt
levébe keverünk 1,5 dl vörösbort és 2 dl tejfölt, felforraljuk és addig
főzzük, míg felére befő. Hozzáadjuk a húst és a gombát, még 3-4 percig
forraljuk. Zsemlegomboccal, áfonyával és párolt vörös káposztával tálaljuk.
 

Szólj hozzá!

Címkék: vad

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr772630307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása