Wiener Schnitzl
Hozzávalók: 4 nagy szelet borjúhús, 10 dkg liszt, 2 tojás, 10 dkg zsemlemorzsa, 80 dkg burgonya, só, citrom, olaj, vaj, salátalevél, paradicsom
Elkészítési idő: kb.35 perc
A hússzeleteket kissé megklopfoljuk, sózzuk, rövid ideig állni hagyjuk, majd panírozzuk. A burgonyát meghámozzuk, hasábokra vágjuk, leszárítjuk, és olajban kisütjük. Egy másik serpenyőben a vajat megolvasztjuk, olajat öntünk hozzá és kisütjük benne a hússzeleteket. Salátalevéllel, citrommal és paradicsommal díszített tányérokon tálaljuk a húsokat, melyekre 1-1 citromkarikát teszünk, és burgonyával körítjük.
Wiener Schnitzl
2011.02.01. 11:44 privatchef
Szólj hozzá!
Címkék: borjú
A bejegyzés trackback címe:
https://mindenrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr782630211
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.