Yorkshire puding
Hozzávalók: 15 dkg liszt, 1 kk. só, 2 tojás, 2 dl tej, 3-4 ek. a marhasült levéből.
A lisztet, sót, tojást, tejet jól összedolgozzuk, 3-4 órát pihentetjük.
Amikor a hús megsült, a levéből 3-4 ek-nyit beleteszünk abba a tepsibe (kb. 20 x 20 x 4 cm), melybe a pudingot öntjük. A sütőt forróra állítjuk, és amíg a lé sistereg, beleöntjük a tésztát. Kb. 20 percig sütjük, míg teteje aranysárgára sül.
Kockára vágva azonnal tálaljuk.
Yorkshire puding
2011.02.01. 11:44 privatchef
Szólj hozzá!
Címkék: köret
A bejegyzés trackback címe:
https://mindenrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr12630210
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.