Zellerleves pirított zsemlekockával 2-3 személyre
30 dkg zeller
2 dl tejföl
2 evőkanál liszt
1 zsemle
zellerzöld
őrölt bors
só
A megtisztított, felkockázott zellert főzd puhára 8 dl csontlében,
vagy sós vízben. Adj hozzá finomra vágott zellerzöldet és borsot is.
A tejfölből és a lisztből készíts habarást és ezzel sűrítsd be a
levest. (Ha kell, még adj hozzá sót.) A felkockázott zsemlét sütőben
pirítsd meg. Tálaláskor szórj zsemlekockákat és finomra vágott
zellerzöldet a leves tetejére.
Zellerleves pirított zsemlekockával 2-3 személyre
2011.02.01. 11:38 privatchef
Szólj hozzá!
Címkék: leves
A bejegyzés trackback címe:
https://mindenrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr542630190
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.