Egy fej apróra vágott vöröshagymát kevés vajon üvegesre piritunk.
Hozzáadunk egy marék frissen vágott zsázsát, majd felöntjük 6 dl
húslevessel.
Néhány perc forralás után egy evőkanál ételkeményítőt adunk hozzá,
amit elkevertünk kevés hideg tejjel.
Sóval, borssal ízesítjük, majd kissé lehűtjük.Összeturmixoljuk.
2 dl sűrű tejszínnel dúsítjuk.
Piritott kenyérkockával , vagy apróra vágott bulátával kináljuk.
Zsázsa krémleves
2011.02.01. 11:24 privatchef
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://mindenrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr792630140
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.