Uborkasaláta
Hét-nyolc darab, eltenni való uborka
Egy sárgarépa
Négy pirosretek
Egy evőkanál ecet
Két evőkanál szójamártás
Egy evőkanál cukor
Egy deciliter víz
Az uborkákat jól megmosva előbb félbevágjuk, majd a feleket hosszában negyedeljük, így négy csíkot kapunk. A répát megtisztítjuk, lereszeljük, a retkekből virágokat csinálunk, az egészet elrendezzük egy tálon. A vizet, ecetet, szóját, cukrot összekeverjük - igen érdekes ízű salátaöntet lesz belőle.
Uborkasaláta
2011.02.01. 11:28 privatchef
Szólj hozzá!
Címkék: saláta
A bejegyzés trackback címe:
https://mindenrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr272630157
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.