Zöldség dzsuvecs
Hozzávalók
. 400 g kelvirág (karfiol)
. 200 g vöröshagyma
. 400 g paradicsom
. 500 g burgonya
. 1 csomó zöldpetrezselyem
. 4 dl tejföl
. 300 g zöldpaprika
. só, orölt bors, olaj
Elkészítése
A zöldségeket megtisztítjuk. A karfiolt rózsáira szedjük, a többit karikára, a zöldpetrezselymet apróra vágjuk. Tuzálló tálat olajjal kikenünk, az elokészített zöldségféléket soronként váltva rétegezzük, sózzuk, borsozzuk, a tejföllel meglocsoljuk. Tetejére mindig tejföl kerüljön. Lefedve, elomelegített sütoben készre sütjük, forrón tálaljuk. Külön adhatunk hozzá ízesített tejfölt.
Zöldség dzsuvecs
2011.02.01. 11:36 privatchef
Szólj hozzá!
Címkék: vegetáriánus
A bejegyzés trackback címe:
https://mindenrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr172630184
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.