HTML

Zöldség dzsuvecs

2011.02.01. 11:36 privatchef

Zöldség dzsuvecs




Hozzávalók


   
. 400 g kelvirág (karfiol)
. 200 g vöröshagyma
. 400 g paradicsom
. 500 g burgonya
. 1 csomó zöldpetrezselyem
. 4 dl tejföl
. 300 g zöldpaprika
. só, orölt bors, olaj


Elkészítése

A zöldségeket megtisztítjuk. A karfiolt rózsáira szedjük, a többit karikára, a zöldpetrezselymet apróra vágjuk. Tuzálló tálat olajjal kikenünk, az elokészített zöldségféléket soronként váltva rétegezzük, sózzuk, borsozzuk, a tejföllel meglocsoljuk. Tetejére mindig tejföl kerüljön. Lefedve, elomelegített sütoben készre sütjük, forrón tálaljuk. Külön adhatunk hozzá ízesített tejfölt.



 

Szólj hozzá!

Címkék: vegetáriánus

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr202630184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása