Töltött paradicsom
Hozzávalók:
Öt megfelelően nagy paradicsom,
Egy nagyobb fej hagyma,
Harminc dekagramm darált hús,
Három fej gomba,
Egy evőkanál kukoricaliszt,
Két evőkanál szójamártás,
Egy evőkanál cherry,
Két evőkanál víz
Előkészítés: a megtisztított gombát egészen apróra vágjuk vagy megdaráljuk. A paradicsomot félbevágjuk, húsukat kivájjuk. A hagymát fölaprítjuk, a vizet és a kukoricalisztet jó alaposan, csomómentesre keverjük.
Főzés: serpenyőben olajat forrósítunk, megbarnítjuk benne a hagymát, hozzáadjuk a darált húst, és négy percig sütjük. Ekkor kerül bele a gomba, a szójamártás és a cherry. Három perc után hozzáadjuk a paradicsom húsát és a kukoricalisztkeveréket.
Az átsült tölteléket a paradicsomfelekbe rakjuk, az egészet előmelegített sütőben, kis lángon körülbelül egynegyed óra alatt átsütjük.
Töltött paradicsom
2011.02.01. 11:27 privatchef
Szólj hozzá!
Címkék: vegetáriánus
A bejegyzés trackback címe:
https://mindenrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr322630156
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.