HTML

Receptek rekord mennyiségben egy helyen

Címkék

befőtt (1) borjú (1) csirke (4) desszert (5) dzsem (1) egyszerű (2) egytál (1) francia (1) grill (1) hal (1) hideg (2) köret (5) leves (3) marha (1) mártás (1) pörkölt (1) saláta (4) sertés (1) sütemény (5) tojás (1) torta (2) vad (5) vega (1) vegetáriánus (12) vörösboros (1) zeller (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Töltött paradicsom

2011.02.01. 11:27 privatchef


    
Töltött paradicsom   


Hozzávalók:


Öt megfelelően nagy paradicsom,
Egy nagyobb fej hagyma,
Harminc dekagramm darált hús,
Három fej gomba,
Egy evőkanál kukoricaliszt,
Két evőkanál szójamártás,
Egy evőkanál cherry,
Két evőkanál víz
Előkészítés: a megtisztított gombát egészen apróra vágjuk vagy megdaráljuk. A paradicsomot félbevágjuk, húsukat kivájjuk. A hagymát fölaprítjuk, a vizet és a kukoricalisztet jó alaposan, csomómentesre keverjük.
Főzés: serpenyőben olajat forrósítunk, megbarnítjuk benne a hagymát, hozzáadjuk a darált húst, és négy percig sütjük. Ekkor kerül bele a gomba, a szójamártás és a cherry. Három perc után hozzáadjuk a paradicsom húsát és a kukoricalisztkeveréket.
Az átsült tölteléket a paradicsomfelekbe rakjuk, az egészet előmelegített sütőben, kis lángon körülbelül egynegyed óra alatt átsütjük.
 


 
   

Szólj hozzá!

Címkék: vegetáriánus

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr632630156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása